Selecteer een pagina

Als trotse sponsor van één van de grootste trail wedstrijden van het land, stellen wij graag even onze samenwerking voor.

Dat trailrunnen in de lift zit is geen geheim, dat kan je zien aan het succes van de Bostrail in Aalter. Ook het aanbod in de trailschoenen evolueert mee in de positieve zin.  Een trailschoen onderscheid zich vooral in een stevigere zool ten opzichte van een klassieke loopschoen.  De noppen zijn robuust en gemaakt van een slijtvaste kunststof.  Bovendien bevat de zool een flexibele nylon beschermlaag om te vermijden dat je je voeten zou verwonden aan scherpe voorwerpen.

Omdat trailrunnen voornamelijk op zachte ondergronden plaatsvindt, is demping minder belangrijk dan bij gewone hardloopschoenen.

Bij Running Center hebben we een breed gamma aan merken en modellen, zodat er voor iedereen een geschikt model te vinden is.

Wist je dat…

  • Voor elk type ondergrond (modder, rotsen, keien,…) bestaan er speciale schoenen met aangepaste noppenpatronen om uw grip te garanderen. Combineer je meestal verschillende ondergronden, kan je kiezen voor een all-round trail-schoenen.
  • De meeste trailschoenen een bovenwerk hebben bestaand uit een waterafstotend materiaal met een ademend vermogen.
  • Je als deelnemer van de Bostrail Aalter 2018 een bon ontvangt ter waarde van 25 euro bij aankoop van trailschoenen uit het gamma van Running Center.