Selecteer een pagina
Gedurende onze opendeurdagen bieden we bij elke aankoop van loopschoenen een gastro-select eetbon aan. Met deze bon kan je dan met 2 voor de prijs van 1 gaan eten. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen.
Ook op kledij en sokken lopen leuke aanbiedingen!!

Op woensdag en donderdag zal het Stride Lab van Saucony opnieuw aanwezig zijn. Het doel van het Stride Lab is een nog meer gedetailleerd beeld te vormen van het looppatroon, door ook de positie van knie en heup mee te analyseren. Wil je een afspraak maken voor deze gratis analyse, schrijf je dan in via www.stridelab.be

Op vrijdagnamiddag hebben we 10 Elliptigo fietsen ter beschikking. Ā Deze (loop)fiets laat ons toe om te gaan lopen, maar zonder de mechanische schokbeweging op onze gewrichten. Wil je deze fiets eens testen of er een kleine training mee doen spring dan eens binnen, sessies starten om 14 -15 – 16 – 17u.
Op zaterdag is Cep aanwezig om de compressiesokken op te meten. Bij aankoop van een paar compressiesokken krijg je een paar korte loopsokken van Cep gratis.
Gedurende het ganse opendeurweekend kan je de Polar M200 komen uittesten. Deze hartslagmeter van Polar meet niet meer met een borstband, maar doet de hartslagmeting rechtstreeks op de pols. Wil je dit eens proberen of er eens een training mee doen, spring dan zeker eens binnen!!