Selecteer een pagina

Aeropex

159,00

Categorie:

Beschrijving

De headphone is volledig waterdicht en heeft een 8 uur batterij, hierdoor is sporten in de regen geen enkel probleem

Vind je oordopjes niet comfortabel? Of zorgen ze voor irritatie bij je oren? De Aftershokz Aeropex biedt uitkomst, want er gaat niets in je oren. De muziek wordt overgebracht met trillingen op je jukbeenderen. Dit is veel veiliger (je blijft omgevingsgeluid beter horen) en het klinkt ook nog goed. De Aftershokz Aeropex is een verbeterde versie van eerdere bone conduction koptelefoons die Aftershokz heeft ontwikkeld. Met name op het gebied van audiokwaliteit is dit model sterk verbeterd. De vernieuwde PremiumPitch 2.0+ zorgt voor een verbeterde dynamische bas, een hoger volume en minder trillingen.

Bone Conduction Technology
Door de “Bone Conduction Technology” hoor je zowel muziek als omgevingsgeluid. De Aftershokz koptelefoon zit namelijk niet in je oor maar het uiteinde van het jukbeen, net voor je oor. Door middel van trillingen wordt het geluid naar je trommelvlies doorgestuurd. Je hoort dus ook nog gewoon omgevingsgeluiden. Daarnaast heb je geen last meer van irritatie in je oor en kunnen de oordopjes niet uit je oren vallen.

Waterdicht & Eenvoudig
De Aftershokz Aeropex werkt draadloos met bluetooth. Je kunt 8 uur lang bellen of muziek luisteren op een volle batterij. Daarnaast is de set zweetbestendig waterdicht (IP67). Je kunt de set tot 30 minuten op een meter diepte in het water houden zonder problemen.

Extra informatie

Merk

Aftershokz