Selecteer een pagina

Vantage V

499,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

HOOGWAARDIG GPS HORLOGE VOOR MULTISPORT- EN TRIATLONTRAINING

De Polar Vantage V is een eersteklas multisport- en triatlonhorloge met GPS, hartslagmeting aan de pols en geavanceerde trainingsfuncties: de perfecte trainingspartner voor atleten.

GEAVANCEERDE SPORTTECHNOLOGIE

Dankzij de nieuwste wearable tech-innovaties biedt Polar Vantage V accurate gegevens die je in staat stellen je prestaties te maximaliseren.

GEAVANCEERD HARTSLAG METEN AAN DE POLS

De nieuwe Polar Precision Prime™ sensorfusietechnologie houdt nauwkeurig je hartslag bij, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden

JE LOOPVERMOGEN METEN

De Polar Vantage V meet je loopvermogen via de pols, dus je hebt geen footpods of sensoren nodig

JE TRAINING OPTIMALISEREN

Wil je als een professional trainen, dan moet je ook als een professional herstellen. Polar Vantage V helpt je de juiste balans te vinden tussen training en rust, en om blessurevrij te blijven met een unieke allesomvattende oplossing voor het bijhouden van trainingsbelasting en herstel.

WETEN HOE JE TRAINT

De nieuwe Training Load Pro™ geeft een uitgebreid overzicht van de verschillende manieren waarop je trainingssessies je lichaam belasten.

VOORKOM OVERBELASTING EN BLESSURES

Kijk of je lichaam klaar is voor training en ontvang feedback over je herstel met Recovery Pro™.

 

MEER DAN EEN SPORTHORLOGE

Wanneer je traint met de Polar Vantage V, heb je toegang tot het volledige Polar-ecosysteem, waar alles aan elkaar gekoppeld is. In Polar Flow vind je al je trainingsgegevens overzichtelijk bij elkaar op één plaats.

Je kunt ook automatisch je trainingsgegevens synchroniseren naar andere services zoals Strava of TrainingPeaks.

HET ULTIEME TRAININGSPLATFORM

Met uitgebreide tools voor trainingsplanning en -analyse, een automatisch trainingsdagboek, voortgangsrapporten en nog veel meer, helpt Polar Flow je om al je trainingsdoelen te halen.

GEGEVENS VOOR JE COACH

Deel al je trainingsgegevens met je coach, ontvang meteen feedback en plan samen je trainingsseizoen met de gratis Polar Flow for Coach-service.

Extra informatie

Merk

Polar

Kleur

Black, Orange, White

Maat

M/L, S/M